Forløb i virksomheder

Målrettede forløb med mental træning for medarbejdere og ledere.

TRÆNING FOR PRIVATE

Jeg underviser åbne hold i MBSR og mindre forløb samt 1:1.

OM CAMA MIND

Underviser i MBSR, mindfulness og yoga – på dansk og engelsk.

KONTAKT

Du er velkommen til at ringe eller skrive. Jeg har base i Aarhus, men underviser i hele landet.

Jeg udbyder åbne mindfulness forløb både i samarbejde med psykolog og MBSR-lærer Charlotte Norby og på Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet.

Med Charlotte Norby tilbyder jeg små gruppeforløb i Aarhus C på 6 uger, hvor vi mødes enten morgen eller eftermiddag i 2 timer ad gangen. Du kan læse mere om vores aktuelle forløb her

På Dansk Center for Mindfulness, underviser jeg på MBSR hold – lige nu mest på engelsk. Du kan se mine aktuelle hold (vælg Jylland) her.

1:1 mindfulness

TRÆNING

Jeg tilbyder 1:1 træning i mindfulness og har erfaring fra træning med professionelle atleter og ledere.

1:1 sessionerne kan bruges enten alene eller i kombination med deltagelse på et hold. I mine sessioner er kroppen altid en del af træningen, fx yoga og body scan, for kroppen er første fundament for mindfulness og “you can’t leave home without it.”

Jeg er medlem af Mindfulnessforeningen, som kun optager lærere med en grundig uddannelse fra universitetet og som overholder en række etiske og uddannelsesmæssige krav.

Sessionerne varer 30 eller 60 minutter ad gangen.

“Mindfulness er at være villig og i stand til at være lige nærværende med alt, hvad der sker og hvad du oplever i det her øjeblik – på en nysgerrig, venlig og klog måde.”

– Christina Feldman, Mindfulness lærer (oversat fra engelsk)