Forløb i virksomheder

Målrettede forløb med mental træning for medarbejdere og ledere.

TRÆNING FOR PRIVATE

Jeg underviser åbne hold i MBSR og mindre forløb samt 1:1.

OM CAMA MIND

Underviser i MBSR, mindfulness og yoga – på dansk og engelsk.

KONTAKT

Du er velkommen til at ringe eller skrive. Jeg har base i Aarhus, men underviser i hele landet.

CAMAMIND.DK

v. Camilla Marcinkowski

Underviser i mindfulness-baseret stress reduktion (MBSR), mental træning og yoga.

OM

Camilla Marcinkowski

Velkommen til CAMA MIND. Mit navn er Camilla Marcinkowski, og jeg tilbyder undervisning og træning i mindfulness, yoga og mental sundhed. Jeg tilbyder forløb for grupper og individuelt – og i kombination.

Jeg er uddannet MBSR-lærer fra Aarhus Universitet og yogalærer fra New York, og har taget en master i Sundhedsantropologi – ligeledes fra AU. Derudover har jeg arbejdet som erhvervsjournalist på danske og amerikanske medier.

Jeg er flyttet tilbage fra New York til min hjemby Aarhus, men underviser naturligvis lige så vel på engelsk som på dansk.

Jeg går meget op i videnskabelig dokumentation og uddannelse, hvorfor jeg også valgte at tage min mindfulnessuddannelse ved Aarhus Universitet og Brown University.  Det betyder, at jeg er uddannet til at undervise i det mest veldokumenterede program for mindfulness, det såkaldte 8-ugers MBSR (mindfulness-baseret stress reduktion) program. Uddannelsen (og programmet) stiller store krav til lærerens etik og egen praksis (med andre ord, at jeg selv mediterer, får supervision, deltager på retreats i ind- og udland og hele tiden videreuddanner mig, hvilket jeg er vild med!)

Som journalist har jeg brugt mange år på at formidle ny forskning (bl.a. om sundhed og ledelse), og jeg finder det betryggende, at MBSR er veldokumenteret i forhold til at forebygge og behandle stress, angst og depression. Der forskes ret meget i programmet, og afledte programmer, såsom MBKT, og nyere forskning viser også god effekt på helt fysiske processer i hjernen og kroppen – fx inflammation, immunforsvar og hjernens opbygning.

Jeg er tilknyttet Dansk Center for Mindfulness ved Aarhus Universitet som underviser både af åbne hold og forløb i virksomheder. Bl.a. deltager jeg lige nu i et forskningsprojekt støttet af VELLIV Foreningen, hvor vi undersøger, om og hvordan MBSR kan tilpasses private virksomheder. Men allerede nu har mange virksomheder taget mindfulness til sig, og der er allerede studier, der viser god effekt af mindfulness i virksomheder.

Jeg underviser ofte sammen med den dygtige psykolog og MBSR-lærer Charlotte Norby, som kan nogle helt andre ting end mig. Mange er glade for den kombination, vi tilbyder – og det er vi også!

Du kan se mit CV i oversigtsform nedenfor, og er altid velkommen til at kontakte mig for en uddybende snak.

August 2019 - nu

Selvstændig i CAMA MIND – Camilla Marcinkowski, Mindfulness træning

Underviser på Dansk Center for Mindfulness

Februar 2018 - april 2019

Uddannelse til MBSR-lærer ved Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet, og Brown University, USA.

August 2013 - juni 2019

Kommunikationsrådgiver, VIA University College

2009-11

Master i sundhedsantropologi, Aarhus Universitet

Marts 2003 - december 2020

Redaktør og skribent, Healthwriter dk

2002

Yogalærer (200 HR) fra ISHTA YOGA, New York

2001-2003

Journalist på Dow Jones Newswires, New York

1999-2000

Master i journalistik fra Columbia University, New York

1995-1999

Journalist fra Danmarks Journalisthøjskole (i dag DMJX)