Mindfulness på arbejdspladser

Målrettede forløb med mental træning for medarbejdere og ledere.

Mental træning for atleter

Jeg underviser både hold og individuelle atleter på topplan.

OM CAMA MIND

Underviser i MBSR, mindfulness og yoga – på dansk og engelsk.

KONTAKT

Du er velkommen til at ringe eller skrive. Jeg har base i Aarhus, men underviser i hele landet.

FORLØB I VIRKSOMHEDER

CAMA Mind tilbyder mental- og mindfulness træning for medarbejdere og ledere på dansk og engelsk.

Forløb for teams og hele arbejdspladsen

Et forløb i virksomheder består typisk af et forløb i mindre eller større grupper, hvor medarbejdere og ledere får konkrete værktøjer til at håndtere pres, forandring og samarbejde – og dermed skabe mere bæredygtige arbejdsliv, hvor man trives og præsterer.

Forløb varer typisk 8-10 uger, hvor vi arbejder med koncentration, nærvær, bevægelse, præstation, forandring og muligheden for at skabe mere glæde og overskud i hverdagen.

Hands-on og erfaringsbaseret – med respekt for den enkelte

Træningen i mindfulness bygger på forskning og solid uddannelse og viden fra danske og internationale universiteter. Men den er hands-on og erfaringsbaseret, så deltagerne får trænet nærvær, ro og koncentration og ikke blot hører om, hvorfor det virker.

Mindfulness er ikke terapi. Men CAMA Mind har tavshedspligt, og følger som medlem det etiske regelsæt fra Mindfulness Foreningen Danmark samt best practices fra Oxford Mindfulness Foundation.

Specialist i mindfulness på arbejdspladser

Camilla Marcinkowski har ud over sin danske mindfulness-læreruddannelse en specialistuddannelse i mindfulness på arbejdspladser fra Oxford University. Hun underviser ofte på engelsk i virksomheder med mange internationale medarbejdere og/eller afdelinger i udlandet.

CAMA Mind har god erfaring med at afholde forløb online, hvis det er nødvendigt i forhold til inklusion af medarbejdere i andre lande og lokationer.

MINDFULNESS TRÆNING

Består bl.a. af:

  • Hvordan kan jeg som leder skabe bedre samarbejde, præstationer og trivsel samt forebygge stress og udbrændthed hos mine medarbejdere og mig selv?
  • Hvad presser og udfordrer mig og min opmærksomhed?
  • Hvordan kan vi bruge opmærksomhedstræning som team og gruppe?
  • Hvordan kan vi styrke hjernen, så vi kultiverer trivsel på den lange bane, både ift kolleger, samarbejdspartnere, familie og venner?
  • At styrke vores nærvær, ro og mentale skarphed, så vi præsterer bedre og skabe mere tilfredshed og glæde i (arbejds)livet.

Workshops

Vi tilbyder workshops, oplæg og gå-hjem-møder enten som introduktion til et længere forløb, eller som enkeltstående event. Workshops afholdes hos virksomheden eller eksternt som en del af heldagsseminarer og kurser.
CAMA MIND - Camilla Marcinkowski

Vores forløb foregår enten ude hos virksomheden eller i lokaler centralt placeret i Aarhus.  

Vi tilbyder også online forløb på Zoom.