Mindfulness på arbejdspladser

Målrettede forløb med mental træning for medarbejdere og ledere.

Mental træning for atleter

Jeg underviser både hold og individuelle atleter på topplan.

OM CAMA MIND

Underviser i MBSR, mindfulness og yoga – på dansk og engelsk.

KONTAKT

Du er velkommen til at ringe eller skrive. Jeg har base i Aarhus, men underviser i hele landet.

Mental træning for atleter

Mindfulness for fokus, samarbejde og performance

Fra Michael Jordan og NBA til premier league klubber og danske atleter. Flere og flere professionelle teams praktiserer mindfulness for at opnå større ro, fokus, performance og team samarbejde.

CAMA Mind har erfaring med træning af sportsteams, herunder fodboldklubber og unge atleter. For klubber og individuelle atleter er der meget på spil i forhold til at træne opmærksomhed og bevidsthed. Det handler om at styrke evnen til at fokusere i nuet og give slip på tanker, følelser, minder og idéer, der reducerer performance og nærvær på afgørende tidspunkter. Og det drejer sig om at få teknikker til at give slip på (negative) tanker, der forstyrrer fokus i vigtige situationer, og komme ned i gear efter perioder med aktiv performance. Så sindet, lige som kroppen, restituerer.

Du kan læse mere om, hvad elitesportsudøvere får ud af at træne mindfulness, i denne artikel skrevet af sportspsykolog, ph.d. Kristoffer Henriksen for unge: kids.frontiersin.org/articles/

Camilla Marcinkowski er tidligere elite-danser og har erfaring med undervisning af atleter på højt niveau – på dansk og engelsk.

Kontakt os for en snak om jeres team.

1:1 mindfulness

TRÆNING

Jeg tilbyder 1:1 træning i mindfulness og har erfaring fra træning med professionelle atleter og ledere.

1:1 sessionerne kan bruges enten alene eller i kombination med deltagelse på et hold. I mine sessioner er kroppen altid en del af træningen, fx yoga og body scan, for kroppen er første fundament for mindfulness og “you can’t leave home without it.”

Jeg er medlem af Mindfulnessforeningen, som kun optager lærere med en grundig uddannelse fra universitetet og som overholder en række etiske og uddannelsesmæssige krav.

Sessionerne varer 30 eller 60 minutter ad gangen.

“Selv de bedste atleter oplever tvivl og bekymringer. Heldigvis kan de lære at bringe deres opmærksomhed tilbage til det, der sker i nuet. Evnen til at tage control over opmærksomheden i afgørende øjeblikke er den vigtigste psykologiske evne for atleter at have.”

– Kristoffer Henriksen, sportspsykolog, ph.d.