Forløb i virksomheder

Målrettede forløb med mental træning for medarbejdere og ledere.

TRÆNING FOR PRIVATE

Jeg underviser åbne hold i MBSR og mindre forløb samt 1:1.

OM CAMA MIND

Underviser i MBSR, mindfulness og yoga – på dansk og engelsk.

KONTAKT

Du er velkommen til at ringe eller skrive. Jeg har base i Aarhus, men underviser i hele landet.

FORLØB I VIRKSOMHEDER

I samarbejde med en af landets mest erfarne erhvervspsykologer, Charlotte Norby, afholder jeg mentaltrænings-forløb og executiv mindfulness træning for medarbejdere og ledere.

Jeg underviser både på dansk og engelsk. 

Grupper og 1:1 forløb
Et forløb i virksomheder har typisk to spor. Et fælles spor, hvor vi sammen – i mindre eller større grupper  – træner mindfulness, og et sideløbende spor, hvor medarbejdere og ledere med behov for ekstra støtte til at håndtere stress, forandring, belastning og relationer får rum til refleksion, indviduel sparring og hjælp til at bryde negative mønstre og skabe forandring – på en bæredygtig måde.

De to spor understøtter hinanden og tilrettelægges, så de temaer, der arbejdes med i gruppen og hos den enkelte, giver mening og sikrer sammenhæng og et optimalt udbytte for virksomheden og den enkelte.

Trivsel, stresshåndtering, samarbejde, koncentration, præstation, og håndtering af et (arbejds)liv under pres og i konstant forandring er eksempler på temaer, vi arbejder med.

Hands-on og erfaringsbaseret – med respekt for den enkelte
Træningen i mindfulness er hands-on og erfaringsbaseret. Det er hjælpsomt at træne i en gruppe, men det er altid op til den enkelte, hvor meget han/hun deler i gruppen. Mindfulness er ikke terapi. Men vi overholder alle retningslinjer, såsom tavshedspligt, og følger reglerne fra Mindfulnessforeningen Danmark og Dansk Psykologforening.

Et gruppeforløb i en virksomhed varer typisk fra 6-12 uger, og bygger på metoder fra det evidensbaserede program MBSR (mindfulness-baseret stress reduktion) samt vores mange års erfaring med rådgivning og undervisning. Efter endt forløb, tilbyder vi booster-sessioner efter behov. 

Fyraftensmøder og workshops
Vi afholder workshops og fyraftensmøder af 2-3 timers varighed. Her får deltagerne en introduktion til mindfulness og mental træning og viden om, hvad man som arbejdsplads, virksomhed og menneske kan forvente og ikke forvente af at træne sin hjerne og sit sind. Workshoppen indeholder også øvelser, så deltagerne kan få erfaringer og redskaber med hjem, som kan benyttes med det samme til at skabe mere nærvær, mindre stress og bedre relationer på arbejdspladsen og privat.

Vi har god erfaring med at afholde forløb online, hvis det er nødvendigt i forhold til overholdelse af myndighedernes og/eller virksomhedens retningslinjer!

MINDFULNESS TRÆNING

Vi arbejder typisk med:

  • Hvordan kan jeg som leder skabe bedre samarbejde, præstationer og trivsel og forebygge stress og udbrændthed hos mine medarbejdere og mig selv?
  • Hvad stresser og udfordrer mig?
  • Kulturen i gruppen og på arbejdspladsen.
  • Samarbejde, relationer og at være en del af en gruppe fx på arbejdspladsen.
  • Hvad får mig til at trives og have det godt – og hvordan kan jeg være med til at skabe trivsel på den lange bane, både ift mig selv, mine kolleger og nære relationer?
  • At styrke nærvær, ro og mental skarphed, så jeg kan præstere bedre og være mere glad og til stede i mit eget liv.

Hvem vi er: Charlotte Norby og Camilla Marcinkowski

I denne lille præsentationsvideo fortæller Charlotte Norby og Camilla Marcinkowski om deres baggrund for at undervise i mindfulness-baseret stress reduktion (MBSR). Mens Charlotte er psykolog med en ledelses- og bestyrelsesuddannelse bag sig, er Camilla yogalærer og bevægelsesentusiast.

Mindfulness og mental træning i virksomheder – med Charlotte Norby og Camilla Marcinkowski

I denne video fortæller vi lidt om vores erfaring med og tilgang til mindfulness-forløb i virksomheder.

Booster sessioner

Det kan være hensigtsmæssigt at planlægge en eller flere “booster” sessioner 2 – 3 måneder efter endt mindfulnessforløb.

Derfor tilbyder vi ”booster” sessioner af nogle timers varighed, hvor vi i gruppen/grupperne deler erfaringer i forhold til de forandringer, der er sket og støtte til fastholdelse af disse. Ligeledes kan ”boosteren” hjælpe til at komme tilbage på forandringssporet, hvis man som menneske eller arbejdsplads er faldet tilbage i gamle vaner.

Workshops

Vi tilbyder workshops, oplæg og gå-hjem-møder enten som introduktion til et længere forløb med mindfulness i virksomheder, eller som enkeltstående event.

CAMA MIND - Camilla Marcinkowski

Vores forløb foregår enten ude hos virksomheden eller i lokaler centralt placeret i Aarhus.  

Vi tilbyder også online forløb på Zoom.